Nieuws

Wist u dat…

Wij een aanvullende specialisatie cursus hebben gevolgd voor de volgende rassen:

-Pomeranian;

– Poedel

-Boomer.

Wij geen labradoodles en plukhonden meer aannemen;

Wij bij trimsalon Bubbelz tijdens het scheren gebruik kunnen maken van de Clippervac? Dit apparaat zuigt gelijk al de afgeschoren haartjes op! Daarmee wordt uw hond nog strakker geschoren, en komen de haartjes en huidschilfers niet in de lucht terecht. Beter voor de hond en trimster!

Wij Per 1 september 2020 zonnepanelen geïnstalleerd hebben, om de behandeling van uw hond zo groen mogelijk te maken? Een betere, groene wereld voor ons allemaal 🌍.

Wij een AAA+splitunit airconditioning gebruiken? Daarmee is er altijd een juiste werktemperatuur voor de trimster én hond, ook al is het buiten zeer warm☀️. Deze airconditioning is zeer zuinig in gebruik, en werkt op zonnepanelen. Trimster blij, hond blij, planteet blij!🌏

Trimsalon Bubbelz lid is van 2 vakverenigingen voor trimmers? De ABHB én van vakvereniging AVVT.

Trimsalon Bubbelz lid is van ‘Alles over hondentrimmen!? Dit is online platform wat alleen voor gediplomeerde toegankelijk is. Hier kunnen trimsters online hun skills bijhouden en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en snufjes zodat we u en uw hond nog beter van dienst kunnen zijn!

U kunt mij het best bereiken door te bellen of appen op nummer 0642308389. Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag tm donderdag tussen 09.00 en 17.00 u.
De salon is geopend op afspraak van maandag tm donderdag tussen 09.00 en 20.00 u.

Bumper en Scooter