Nieuws

Wist u dat…

Als u per betaalverzoek/tikkie betaald, deze voldaan moet zijn voordat de hond wordt meegegeven naar huis?

Wij alleen kleine tot medium honden behandelen; in alle rust kunnen zij genieten van een heerlijke trim/spa behandeling; onze behandelingen zijn altijd 1:1. medium tot ongeveer 14 kg.

Wij een aanvullende specialisatie cursus hebben gevolgd voor de volgende rassen:

-Pomeranian;

– Poedel

-Boomer- Shih Tzu

⛔️Wij geen labradoodles en plukhonden meer aannemen.

Wij geen stagiaires aannemen. Alle behandelingen worden uitsluitend door mijzelf uitgevoerd,.

Wij Per 1 september 2020 zonnepanelen geïnstalleerd hebben, om de behandeling van uw hond zo groen mogelijk te maken? Een betere, groene wereld voor ons allemaal 🌍.

Wij een AAA+splitunit airconditioning gebruiken? Daarmee is er altijd een juiste werktemperatuur voor de trimster én hond, ook al is het buiten zeer warm☀️. Deze airconditioning is zeer zuinig in gebruik, en werkt op zonnepanelen. Trimster blij, hond blij, planteet blij!🌏

Trimsalon Bubbelz lid is van 2 vakverenigingen voor trimmers? De Bardier én van vakvereniging AVVT.

Trimsalon Bubbelz lid is van ‘Alles over hondentrimmen!? Dit is online platform wat alleen voor gediplomeerde toegankelijk is. Hier kunnen trimsters online hun skills bijhouden en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en snufjes zodat we u en uw hond nog beter van dienst kunnen zijn!

U kunt mij het best bereiken door te bellen of appen op nummer 0642308389. Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag tm woensdag tussen 09.00 en 17.00 u.
De salon is geopend op afspraak van maandag tm woensdag tussen 09.00 en 19.30u.

Bumper en Scooter