Nieuws

Wist u dat…

Als u per betaalverzoek/tikkie betaald, deze voldaan moet zijn voordat de hond wordt meegegeven naar huis?

Wij alleen kleine tot kleinmedium honden behandelen? (Max 14 kilogram) In alle rust kunnen zij genieten van een heerlijke trim/spa behandeling; onze behandelingen zijn altijd een op een. Zo kunnen ook honden die sensitief zijn, of honden die niet goed met soortgenoten overweg kunnen, toch genieten van een relaxte behandeling.

Wij een aanvullende specialisatie cursus hebben gevolgd voor de volgende rassen:

-Pomeranian;

– Poedel

-Boomer- Shih Tzu

-Labradoodle.

Wij alleen mini labradoodles aannemen die tussen de trimbeurten door thuis goed worden onderhouden. Dus met grote regelmaat thuis worden geborsteld en nagekamd?

Wij geen stagiaires aannemen. Alle behandelingen uitsluitend door mijzelf uitgevoerd worden.

Nieuwe klanten bij maken van eerste afspraak 15€ aanbetaling vragen, dit wordt verrekend met de geplande trimbeurt.

Wij 1 september 2020 zonnepanelen geïnstalleerd hebben, om de behandeling van uw hond zo groen mogelijk te maken? Een betere, groene wereld voor ons allemaal 🌍.

Wij een AAA+splitunit airconditioning gebruiken? Daarmee is er altijd een juiste werktemperatuur voor de trimster én hond, ook al is het buiten zeer warm☀️. Deze airconditioning is zeer zuinig in gebruik, en werkt op zonnepanelen. Trimster blij, hond blij, planteet blij!🌏

Trimsalon Bubbelz lid is van 2 vakverenigingen voor trimmers? De Bardier én van vakvereniging AVVT.

Trimsalon Bubbelz lid is van ‘Alles over hondentrimmen!? Dit is online platform wat alleen voor gediplomeerde toegankelijk is. Hier kunnen trimsters online hun skills bijhouden en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en snufjes zodat we u en uw hond nog beter van dienst kunnen zijn!

Bumper en Scooter