Wie ben ik

Ik ben Stella Maas en eigenaresse van trimsalon Bubbelz.

Ik ben mijn hele leven al een grote dierenvriend en heb besloten na 25 jaar gezondheidszorg toch mijn hart te gaan volgen. Ik heb de opleiding hondentrimmen met veel plezier gevolgd, en ben mijn eigen salon gestart.

Tijdens mijn opleiding tot hondentrimmer heb ik bij verschillende trimsalons stage gelopen en zo een breed beeld gekregen van het vak hondentrimmen. Ook hou ik door het volgen van aanvullende cursussen en het lezen van vakbladen mijn kennis up to date! Mijn moderne salon is van de aller nieuwste technieken en materialen voorzien. Neemt u gerust een kijkje op mijn website en bel, mail of whatsapp mij bij vragen.

Zelf heb ik 3 honden: Bobby, Kira en Molly. Met Bobbi en Kira doen mijn man en ik graag mee aan dogsurvivalruns.